Orhaneli Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından, Zeytindalı Harekatı’nda, Afrin’de şehit olan Mehmetçiklerimiz için Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve vatandaşların katılımıyla, Merkez Durdubey Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu. İlçe protokolü daha sonra, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun Danışmanı Harun Akın ve Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Feridun Özyüksel ile birlikte, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu vefat eden Ceylan Kaya Uslu’nun cenaze namazına katıldılar. Cenaze için gelen protokol üyeleri, Afrin için okunan duanın lokma dağıtımına da katıldılar. Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, “Cenaze namazına ve duamıza katılan protokol üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.