Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu,Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Bennur Karaburun ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret etti

Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Bennur Karaburun ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü’yü  ziyaret etti. Maden OSB projesinin son aşamalarının görüşüldüğü ziyarette Bakanımız Özlü, projemizin kamulaştırması için 10 milyon TL hibe ile alt ve üst yapının Bakanlık tarafından yapılması sözünü verdi. Bakanımız Özlü görüşmede,  Başkanımız Tatlıoğlu’na, “Orhanelili hemşehrilerimize Ramazan’ın ilk günü bu müjdeyi verebilirsiniz. Kendilerine selam ve muhabbetlerimi iletin” dedi. Bakanımız Tatlıoğlu da, “Ramazan ayının ilk günü Orhaneli’ye hayır getirdi. Belediye Başkanlığım süresince en önemli projem olan Maden OSB ile ilgili yine çok önemli bir adımı daha attık. Şahsım ve Orhaneli halkı adına Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyorum. Ayrıca Orhaneli ve dağ yöresinin kalkınması için gece gündüz demeden çalışan ve bizi her zaman destekleyerek, yanımızda olan  Bursa Milletvekilimiz Sayın Bennur Karaburun’da destekleri için özel teşekkürü borç bilirim. Projemizde emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.