Belediye Başkanımız ve Orhanelispor Kulüp Başkanı İrfan Tatlıoğlu, U17 Klasman grubunda şampiyon olan gençlere şampiyonluk yemeği düzenledi ve şampiyonluk primi verdi.Yemeğe İlçe Protokolümüz, Orhanelispor teknik heyeti ve Orhanelispor futbolcuları katıldı. Yemekte konuşan Başkanımız Tatlıoğlu, "Bizim için kazanılan şampiyonluğun önemi ne kadar büyükse, dostça ve kardeşçe ligi şampiyon bitirmenin de gururu o kadar büyük, genç takımımızı kutluyorum" dedi. Tatlıoğlu, yarın oynanacak Orhanelispor A Takım maçının öneminede değinerek A Takım futbolcularına yarınki maç için başarılar dilerken, biz büyük bir aileyiz bu birlikteliğimizin böylesi güzel başarılarla son bulması bizleri çok mutlu ediyor bu yemeğe katılan herkese teşekkür ediyor ve sizlerin üzerinde çok emeği olan teknik kadromuzu kutluyorum, inşallah daha güzel başarılara imza atarız dedi. Orhanelispor takımına başarılar dileriz.